Aquesta es la meva forma de compartir el que m'agrada.

Aquesta es la meva forma de compartir el que m'agrada

dimecres, 6 de maig del 2015

DESCOBRINT EL MÓN DEL SCRAP

Carola


El mes de febrer vaig fer un curs de Scrap que organitza La Tallareria de Mensaje de una Galleta amb la Marina de Blaukitchen.

Deures de la primera setmana

Va ser una molt bona experiència. Vaig descobrir un món nou de manualitats i aprendre tècniques desconegudes per  mi,  Vaig disfrutar com una nena a la classe plàstica i també anar a dormir molt tard perquè eren les úniques hores que podia fer-ho !!!!  Vaig conèixer unes dones que tenien i tenen les mateixes inquietuds que jo. Va ser un mes que cada dia al vespre esperava posar-me davant de l’ordinador a veure quina feina nova ens donava la Marina. Comentar el que havíem fet , veure els treballs de les companyes i també comenta’ls. Vam crear una pinya que les distàncies entre nosaltres s’ens feien curtes. Des de València a Chile, passant per Galicia, Andalusia, Madrid, Pais Vasc, Catalunya ...

Deures de la segona setmana

Deures tercera setmana

Treball final : Un receptari

Al acabar el curs vaig notar que havíem establert un lligam entre nosaltres.  I a llavors es  va crear el grup de Facebook. Es una manera d’estar en contacte.
A finals del mes de març ens vam posar un repte. Decorar la lletra inicial del nostre nom i enviar-li a la companya que per un sorteig previ ens toqués. Data màxima per rebre-la era a finals d’abril.
Repta superat!!!!  Tant jo com la meva parella de sorteig la vam rebre el mateix dia.

La meva inicial de Carola que vaig enviar a la companya.
La lletra  que vaig rebre

G de Guadalupe de Un ratón en mi cocina.

Aquest curs ha estat gratificant tant com per la matèria donada com per la gent que he conegut.
Gràcies a la gent que m'anima a continuar fent les meves cosetes que per mi son molt importants.